Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

1η Γ.Σ της τοπικής ένωσης Π.Ε.ΚΑ.Π Ν.Κορινθίας (11/11/2011)


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/11/2011, η πρώτη Γ.Σ της τοπικής ένωσης Π.Ε.ΚΑ.Π Ν.Κορινθίας, επ' ευκαιρία των εκλογών για το κεντρικό Δ.Σ της Π.Ε.ΚΑ.Π, που διεξήχθησαν την ίδια ημέρα και ώρα σε όλα τα τοπικά παραρτήματα και ενώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Μολονότι η συμμετοχή δεν ήταν η αναμενόμενη, η πλειοψηφία των παρευρισκομένων ήταν νέοι συνάδελφοι που έγιναν μέλη της Ένωσης και ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες της.Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ο,τι πολλοί συνάδελφοι εγγεγραμμένα μέλη της Π.Ε.ΚΑ.Π, ενημέρωσαν οτι θα ψηφίζαν ατομικά και οτι δεν θα παρευρίσκονταν λόγω οικογενειακών ή άλλων υποχρεώσεων φανερώνει οτι όλο και περισσότεροι συνάδελφοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη σύμπραξης και αντιπροσώπευσης του κλάδου χωρίς διαχωρισμούς και ετικέτες.
Λόγω της ελλειπούς αντιπροσώπευσης, δεν διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη τοπικού συμβουλίου.
Αποφασίσθηκε από τους παρευρισκόμενους να παραμείνει εκπρόσωπος της ένωσης ο Υπ.ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ κ.Δημήτριος Βεζονιαράκης και να πραγματοποιηθεί μια τρίτη συνάντηση σε ημέρα και ώρα που να εξυπηρετεί περισσότερους συναδέλφους. Η ατζέντα των θεμάτων της συνάντησης μπορεί να να διαμορφωθεί με την συμβολή όλων των συναδέλφων μέσα στις επόμενες ημέρες. Προς αυτήν την κατεύθυνση μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήματα- προβληματισμούς τοπικού ή γενικού ενδιαφέροντος μέσω αυτού του ιστολογίου ή με οποιοδήποτε τρόπο στον εκπρόσωπο την ένωσης κ. Βεζονιαράκη.
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών του κεντρικού Δ.Σ. μπορείτε να ενημερώνεστε από τον ιστοχώρο της ΠΕΚΑΠ στη διεύθυνση www.pekap.gr.
Όλα τα μέλη της τοπικής ένωσης, ευχόμαστε κάλη επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και ευχαριστούμε ατομικά και συνολικά όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για το έργο που έχουν προσφέρει.

1 σχόλιο:

  1. πιστεύω οτι είναι εφικτός στόχος η δημιουργία τοπικού παραρτήματος εντός του τρέχοντος σχολικού έτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή